fredag 13 augusti 2010

Hannas väska är klar!


Nu är den klar, väskan jag pysslat med de senaste veckorna. Jag är väldigt nöjd och hoppas att Hanna också kommer att bli det.


Giraphe har slutfört ännu ett projekt och det här har varit RIKTIGT roligt!


Jag har fodrat väskan med ett ljusrosa linnetyg. Jag tycker om linne och det är ganska stabilt. Rosa valde jag för att Hanna som ska ha väskan ville ha mycket rosa, och fodret stärker rosa som helhetsintryck. Dessutom är det bra att ha en ljus färg inuti en sån här väska. Saker och ting har en benägenhet att försvinna i stora väskor, i alla fall i mina, och om färgen är ljus blir det lite lättare att hitta det man söker. Och - det bästa av allt:

Jag har sytt fodret helt själv! Jaja, tänker ni som läser, vad är det med det då? Jo, tidigare har jag gjort klart hela väskan, tagit med den hem till mamma, och sedan har hon fodrat den. Kanske inte helt okej av en för övrigt ganska välfungerande och kapabel Giraphe så nu har jag köpt mig en helt egen symaskin och ska lära mig att sy. Invigde den idag med att sy fodret till Hannas väska och det gick riktigt bra! Lite mysko mätning av bottenplattan kanske och det går mycket lättare att sy om man trär maskinen rätt men så snart det var löst så gick det som tåget!

Ikväll ska Hanna få väskan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar