tisdag 6 november 2012

Nu blir vi modärna!

image
Här skrivs det nutidshistoria! Ser ni den gula kabeln som hänger hopvirad i hörnet vid uteplatsen? Den som kommer upp ur jorden där betongplattorna låg förut? Det är fiiiibern, som är inblåst (vad nu det betyder) och väntar på att få komma in i huset på allvar. Tänk! Snart är vi helt uppkopplade. Säkert bra. Och vill man sälja är det nog jättebra. Fast... jag är fortfarande lite tveksam. Drömmen om landet innefattade inte 200 kanaler och tillgång till hela världen. Och vi har ju inga planer på att sälja. Men. Som sagt. Det är nog bra. Ändå.

2 kommentarer:

 1. Hej, hamnade hit av en slump och tänkte lämna en liten fotprint. Älskar också pyssla - prova nya saker och skapa.

  Bor på landet som du. Flyttade hit några månader sedan och blev en 100% bondamora. Lämnade bakom mig att som har med det andra stressiga att göra och har alldrig mått bättre.

  Fiber ... haa haa ... gratulerar! Vi bor riktigt på vishen. Fiber har man börjat med - men räknar inte med att det händer något innom 2 år. bara 2G här ... till slut fick vi en tips att prova en norsk variant - de skall vara mera duktiga än vi här i Sverige - och hockus pockus - det fungerar!

  Efter att ha varit ca 1 månad utan kopplingar så var det ganska skönt att hitta världen igen. Speciellt när mannen är borta på veckorna och jag har bara hönor och 3 katter att umgås. Massa pyssel och annat snickrande blev det dock!

  Vist är livet på landet härligt! Inga bilar och ljus på nätterna. Bara stilla tysthet och stjärnor att räkna och drömma sig bort.

  SvaraRadera
 2. Inget gott som inte för något "ont" med sig...

  SvaraRadera