tisdag 21 juli 2009

Väskan är klarOh, vad jag är glad. Nu är den verkligen helt klar. Tillbringade förmiddagen med att sy fast fodret. För hand. Det konstigaste av allt var att det inte var tråkigt ett endaste dugg. Jag som brukar avsky att sy för hand. Jag har fodrat väskan med ett jättefint linnetyg (tack mamma). Väskan har tagit ganska lång tid att göra, dels för att det är ett evigt färgbytande, dels för att jag har gjort en massa andra saker samtidigt. Jag brukar ha flera projekt på G samtidigt.

Dessutom tycker jag att smågrejerna som man gör på slutet, kanten runt handtagen, blommor och blad och sådant alltid tar mycket längre tid än jag tror. När jag tänker att "Nu, är jag klar, bara det här pyttelilla kvar..." så är det en massa timmars arbete kvar egentligen.

Väskan är virkad i Muskat med virknål 2,5. En märklig variant som jag har fixat till själv för att den skulle bli lite mer greppvänlig. Den ser inte klok ut, men är faktiskt riktigt skön. Mönstret är Attic24 som jag har skrivit förut, med lite egna tillägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar